VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Programom a helyreállítás és az építés programja
Felvitel dátuma: 2014. október 4., szombat
 

1. Célom a polgárbarát, civil és szakmai kezdeményezésekből építkező önkormányzat megteremtése. Mert az önkormányzat van értünk és nem fordítva! Helyreállítom a városirányítás szétzilált szakmai hátterét, felszámolom a „haverista-rokonista” összefonódásokat, és mindent megteszek a közjót szolgáló politikai-társadalmi békéért.

 

2. Tervszerű, átgondolt ipartelepítés révén 2019-ig több ezer (!) új munkahely létesítésével szeretném a váci családok biztonságos megélhetését, a fiatalok megtartását elősegíteni. A váci vállalkozók-vállalkozások a jelenleginél több lehetőséget kell kapjanak saját önkormányzatuktól.

 

3. A gazdasági növekedés beindítása érdekében mindent megteszek az általam korábban kezdeményezett, de az elmút négy évben lefújt regionális állami beruházások, a váci Duna-híd és az M2-es autópálya megvalósulásáért.

 

4. Az arra alkalmas városrészekben, mint például a volt húsüzem területe, lakásépítési programot szorgalmazok. Újabb járda- és útszakaszok építésével, a meglévők folyamatos karbantartásával, a kerékpárutak hálózatának bővítésével komfortosabbá teszem a várost. A Kosdi út-Telep utca kereszteződésében „valódi” körforgalmat hozok létre, a vitatott, egyszerűsített körforgalmakat felszámolom. Visszahozom a zöldszemléletet a városvezetésbe.

 

5. Az önkormányzati képviselők egyéni fejlesztési keretének (1000 Ft/lakos év) visszaállításával is segíteném a lakókörnyezet szépítését-építését. A „Virágos Vác mozgalmat” kiegészíteném a „Tiszta Vác mozgalommal”.

 

6. A városközpont szétzilált parkolási és közlekedési viszonyainak újraszervezésével, a mélygarázs négy éve halogatott ügyének lezárásával és üzembehelyezésével rendezettebbé, élhetőbbé teszem a belvárost.

 

7. A mobilgát megépítését a legutóbbi polgármesteri megbízatásom időszakában már előkészítettük. A védmű megvalósítását – az évek óta tartó halasztgatás után – rögtön elkezdeném.

 

8. A kommunális adó mértékét csökkenteni fogjuk, mivel a szemétdíj külön is bevezetésre került. A szociális bérlakások bérleti díjának mérséklésével enyhítünk a lakosság közterhein. A szociális bérlakásra jogosultság ellenőrzésére hozott megalázó intézkedéseket eltöröljük, a bölcsődékben a gondozási díjat megszüntetjük. Támogató figyelemmel kísérjük az idősek önszerveződő közösségeit.

 

9. A Naszály-hegyet övező külterületeken élő váci polgárok életét részönkormányzat, a kisváci lakosok ügyintézését posta létrehozásával fogom segíteni.

 

10. Kiemelt célom Vác egyetemi várossá fejlesztése, a művelődési intézményrendszer bővítése, valamint az idegenforgalmat, a kulturális és vallási turizmust fellendítő rendezvények folyamatossá tétele. A városmarketing-tevékenységet szakértők bevonásával új alapokra helyezem.

 

11. Befejezzük a művelődési központ elhúzódó felújítását és felépítjük a fiataloknak többször megígért, de nem megvalósult extrémsport-pályát. Támogatom a tisztességes sporttevékenységet.

 

12. Erősíteni fogom a közrendet, a köz- és vagyonbiztonságot. Szigorúan fellépek a köztéri italozás, az esti-éjszakai randalírozás, a közösségeinket zavaró „kocsmakultúra” terjedése ellen.

 

13. Polgármesterré választásom esetén átvilágítom a város kaotikussá tett intézményrendszerét, és végrehajtom az indokolt szakmai, pénzügyi ésszerűsítéseket. Áttekintem a polgármesteri hivatal tevékenységét és ha kell módosítok a szerkezetén. Megvizsgálom a városfejlesztő holding működését és szükségességét is. A szőnyeg alá söpört ügyeket nyilvánosságra hozom, és visszaélés esetén kezdeményezem a felelősségrevonást. Ellenőriztetem a közpénzek felhasználásának törvényességét, a cimboráknak, családtagoknak adott megbízások jogszerűségét, morális vonatkozását.

 

14. Vác méltó és alkalmas arra, hogy a Dunakanyar fővárosaként a térség gazdasági, szellemi, kulturális központja legyen. Társaimmal ezen dolgozom.

 

Kérem, támogasson szavazatával engem és az  MSZP-DK választási szövetség jelöltjeit, hogy  ismét alkotó fejlődésnek indulhasson szeretett városunk, Vác.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzatpolgármesteri választási program
Kapcsolodó dokumentumok:
programboth.pdf


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum