VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

KISS ZSOLT JÁNOS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA 2014.10.16.
Felvitel dátuma: 2014. október 16., csütörtök

„Én vagyok az a fiú, aki a kockakövet nem felszedi, hanem lerakja!”


Kiss Zsolt János
Vác Város önkormányzati képviselője


Köszönet minden embernek, aki támogatta eddigi politikai munkámat és szavazatával segített!
Gratulálok Fördős Attila polgármesternek és a testületbe bejutott önkormányzati képviselőknek a megválasztásukhoz.
Tiszteletemet és elismerésemet fejezem ki minden jelöltnek is, akik becsülettel kampányoltak és állították össze programjaikat, de nem sikerült mandátumot szerezniük.
Köszönöm a korábbi képviselőtársaimnak (dr. Jakab Zoltán, dr. Váradi Iván Attila, dr. Schmutzer Istvánné, Katonáné Doman Erika, Bánhidi Péter és Csereklye Károly – akikkel az elmúlt 4 évben együtt dolgozhattam,) a jó szót, az építő kritikát és a személyemhez való hozzáállásukat. Jó barátaim maradnak.


Az országgyűlési választásokat követően nagyon sok ember elkeseredett, reményt vesztett, hogy nincs alternatívája annak a hatalmi rendszernek, melyet a Fidesz – KDNP pártszövetség kiépített az országban és a városunkban.
Az emberek temették a demokráciát, a tiszta politikát, a versenyt, a szabad, félelem nélküli életet. 
Ma az emberek féltik a munkahelyüket, a családjuk megélhetését, a gyermekeik karrierjét, félnek a sárga csekkektől, a jövőkép nélküli élettől.
A Fidesz- KDNP brutálisan erős, lehengerlő kommunikációja, folyamatosan nyomás alatt tartja a magyar embereket. Egyrészt reményt csillogtat előttük, hogy a régi szociális hálót visszaépíti (rezsicsökkentés, bankok elleni szabadságharc) másrészt a látványosan adott kedvezmények többszörösét veszi ki sunyin és szinte észrevétlenül az emberek zsebéből (a 27 %-os ÁFA-val, a tartósan 400 Ft körüli benzinárral, az online pénztárgépekkel, a szegényebb emberek, a kisnyugdíjasok támogatásának csökkentésével).


Engem Vác Alsóváros és a külterületek lakói választottak meg a város képviselő-testületébe, hogy a problémáikat elmondjam és a testület, a városvezetés tagjaival közösen megoldjam.


Bizonyítani akartam az embereknek, hogy van életképes alternatíva. Összefogva, folyamatosan egyeztetve és konszenzusra jutva lehet fejleszteni és formálni a szűk lakóközösségünket vagy akár a városunkat.
Ebben a munkában minden demokratikusan, szélsőségektől mentesen gondolkodó váci állampolgárra, pártokra (DK – Együtt-PM – LMP – MLP – Szociáldemokraták – Zöldek) és civil szervezetre (kiemelten a SZAVAD, a Vácért Lokálpatrióták és a Pro-Urbe politizáló közösség) számítok. 


Köszönöm a választókörzetem jelöltjeinek, hogy egymás sározásától, lejáratásától mentesen kampányoltak, mindannyian számíthatnak rám a jövőben, az Ő képviselőjük is vagyok.
Hiszem, hogy az állandó mocskolódás nem visz előrébb. Sokkal inkább az építő kritika, az érvek és javaslatok ütköztetése az, ami eredményt hoz, célba ér.


A város október 12-én választott! Vezetőt Fördős Attila személyében és testületet, melynek többségét a Fidesz-KDNP szövetsége adja a következő 5 évben.


Az én feladatom a néhol támogató gondolatot vagy építő kritikát megfogalmazó, máshol pedig önálló javaslatokat beterjesztő, konstruktív ellenzék megjelenítése lesz.


Komolyan gondolom, hogy a város vezetőinek a rendelkezésre álló források felhasználásánál új, a közösség érdekeit jobban szolgáló priorításokat kell felállítania.   


Szeretném, ha az ötletek mögött lenne többség, hogy azok megvalósítása mindenki számára fontos és támogatható legyen. Eddigi tapasztalatomat, munkámat felajánlom a város vezetése számára, hogy közösen tudjuk lerakni a kockaköveket, melyből egy élhetőbb, biztonságosabb, szerethetőbb város születhet.


Azért vagyok szocialista, mert hiszek abban, hogy
– az emberek között nem lehet olyan különbség, hogy némelyikük éhezik, mások pedig százmilliós ingatlanokban élnek,
– hiszem, hogy van társadalmi szolidaritás, csak valahogy ma elnyomják az egyének megélhetési gondjai,
– tudom, hogy egy ember nem annyit ér, mint amennyije van, hiszen nem mi határozzuk meg, hogy hová születünk.     


Munkahelyek, tisztességes megélhetés, hit, család és egészség testben és lélekben ezek a legfontosabb alapelveim.
Kérem csatlakozzanak hozzám, építsük közösen városunkat!


cimkék: váci mszp frakció Kiss Zsolt váci önkormányzatWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum