VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2014.12.01.: Fogy a lobbierő és a józan ész!
Felvitel dátuma: 2014. december 1., hétfő

Fogy a lobbierő és a józan ész is - sajtótájékoztató 2014.12.01.


 1. Kéthete jeleztem, hogy pénzügyi csőd közelében az önkormányzat, mert nem jön a nyár vége óta ígért 339 millió Ft-os állami segítség. A Holding már rég nem fizet, hiszen sok tízmilliós, vagy ennél jelentősebb lejárt tartozása van. A polgármesteri hivatalnál is csak a bérekre futja, és csodavárással vannak a december 20-i iparűzési adó feltöltésre, mely kiszámíthatatlan.
Mivel ez a helyzet továbbra is fennáll, meg kell kérdeznem: hol van ilyenkor Harrach képviselő úr és Pető úr lobbija?!  Ennyit érnek a saját kormányuknál?


2. Elfogyott a lobbi, a pénz és már a józan ész is?
Mire alapozom ezt a kérdést? Fördős Attila előterjesztésében a következő határozati javaslatot kívánja tárgyalni decemberben a szakbizottság és a képviselő testület:


Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Művelődési-Oktatási és Ifjúsági Sport Bizottsága a Váci Szimfonikus Zenekari Egyesülettel 2012. március 26-án kötött közszolgáltatási szerződést megtárgyalta és javaslatot tesz a Képviselő-testületnek a szerződés felmondására és javasolja az Egyesület nevéből a „Váci” megjelölés törlését”.


Az egyesület idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Országos és nemzetközi hírű, ismeretségű zenekar. Más, Vác nagyságú városoknak nincs ilyen büszkeségük. Hogy a „Kultúra Magyar Városa„ címet megkaptuk, ebben komoly szerepük volt.


Ez a javaslat a város elemi érdekeit sérti, aki megszavazza, az szememben nem váci képviselő, és megérdemli városunk közösségének megvetését.


A város vezetése, személyesen Fördős úr bosszújáról lehet szó, hiszen nem a képviselő-testület jelentette fel az egyesületet és kezdte el vegzálni az elmúlt időszakban adminisztratív eszközökkel, majd a szerződés szerinti támogatásokat sem fizette ki, hogy ellehetetlenítse. Valószínűleg zavarta őt a tehetség, az önállóság és a siker, melyből neki nem sok jutott. Mivel építeni nem igen tud, akkor romból, meg egyébként is itt igen magas kultúráról van szó, ami idegen ettől a rezsimtől.


 Az önkormányzati választás előtt az Egyesület sajtótájékoztató nyilvánossága előtt tisztázta magát a fördősi vádak alól, de ez úgy látszik nem elég, most erőből, s valószínűleg Farkas Pál karnagy úr meghallgatása nélkül akarnak tort ülni a kultúrán. Egyetlen jó érzésű vácinak sem szabad hagyni az Egyesület és Farkas Pál elűzését Vácról, mert a helyi, beteges diktatúra elhatalmasodik majd minden területen és nem érezhetjük itthon magunkat Vácon. Ne hagyjuk!


 3. Ahogy nem hagyják azok sem az igazságuk keresését, akik kiálltak a kampány alatt maguk és a város igazáért, Vác érdekében. Folynak a tanú meghallgatások, a vizsgálatok a nagy volumenű illegális hulladék lerakások és más korrupció gyanús ügyekben. Ezek átfutása időt igényel, s eredménye is meglesz. Ide kívánkozik az a hír is, hogy a korábban jogsértően kirúgott ES TV-s bemondó másodfokon pert nyert munkáltatójával szemben és a perköltségeket is figyelembe véve közel három milliót ítélt meg neki a bíróság. Ezt is közpénzből fogjuk fizetni az alkalmatlan ügyvezetés miatt, nem beszélve az évek óta súlyos veszteségeket halmozó Városimázs Nonprofit Kft. pénzügyi helyzetének további romlásáról. Itt miért tétlenkedik az illetékes Felügyelő Bizottság?
A közvagyonunk súlyos sérelméről is szó van. Akad még ebben a fördősi  káoszban felelős vezető?


Dr. Bóth János
önkormányzati képviselő
Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum