VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2015.03.23. – dr. Bóth János
Felvitel dátuma: 2015. március 23., hétfő

Amikor ismét ráront saját városára
a Fördős-rezsim


1. Alig egy hete, hogy rárontottak a váci Madách Imre Gimnázium tanulóira és tanári karára, hogy kényszer tapsolókat szervezzenek március 15-re Orbánnak.
Most a hétvégén a váci kultúrára támadtak, városunk imázsát rombolva, egy brutálisan színvonaltalan főtéri rendezvény engedélyezésével. 
Óhatatlanul kérdések sokasága merül fel:
Kinek jó ez? Vagy valakinek megéri?
Netán előzetest kapunk az ez évi Váci Világi Vigalomból?
A rendezvény kezdési káosza, a kitelepülések helyének értelmetlensége megkérdőjelezi a szükséges hatósági engedélyek meglétét. Hol voltak a hatóságok? A váci vállalkozókkal mindent meg lehet tenni?
Milyen erkölcsi megoldás az, hogy a plakátokon nincs a jótékonysági cél feltüntetve, csak a bemondó hivatkozik rá időnként, valószínűleg a botrányt mérséklendő.
Vácon a kultúra alkoholtól átitatódva hanyatlásnak indult, ezért a felemelő „Kultúra Magyar Városa” címet (ha nem szerepelne rajta a kitüntetetti időszak) tisztességből vissza kellene adni, nem szabadna már használni. E negatív folyamat a kultúrával foglalkozó alpolgármester 2010-es megválasztásával kezdődött, a Váci Szimfonikus Zenekar megtámadásával folytatódott, és mostanra süllyedtünk ide. 


2. A minőség lenullázása, a színvonaltalanság az önkormányzati munkában mindenhol tetten érhető. Födős úr úgy vezeti az üléseket, mintha azt semmilyen törvény vagy rendelet nem szabályozná, csak az Ő hatalmi gőgje. Így törvényszerű a folyamatos konfliktus az ellenzékkel és az ebből eredő törvényességi problémák megjelenése az illetékes hatóságoknál.


Szakmailag, ha csak az utolsó testületi ülést nézzük, jellemző momentum, hogy egy Holding ügyvezető közgazdasági alapkérdésekkel nincs tisztában. Akkor hogy menedzselheti eredményesen a cégcsoportot? A felügyelő alpolgármestere, még itt sem tart, így folyamatosan előadják „a vak vezet világtalant”.
Vagy amikor képviselőtársunk a nagyobb átláthatóság érdekében Pető úr „érdekes” beszerzési gyakorlatát kívánta javítani előterjesztésével megkérdeztem, hogy mondjon már Pető úr olyan nem Fidesz-közeli céget, amelyet meghívnak pályázni. Nem tudott ilyet mondani. A mutyi folytatódik.
Kérdésre az is kiderült, hogy a hozzáértők, ha tudnak, elmenekülnek a Hivatalból. Tavaly minden hatodik-hetedik ember távozott, amely a jegyző munkáját, szakértelmét is minősíti. 


dr. Bóth János
önkormányzati képviselő


cimkék: dr. Bóth Jánosváci mszp sajtótájékoztató vácWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum