VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A „malmok” lassan őrölnek és helyi közéleti álság szinte mindenütt – sajtótájékoztató 2015.04.13.
Felvitel dátuma: 2015. április 13., hétfő

A „malmok” lassan őrölnek és helyi közéleti álság szinte mindenütt-sajtótájékoztató 2015.04.13.


1. Igen az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, hiszen az Orbán rezsim leépítette a jogállamot, s félelemkeltéssel kormányoz. Helyi példa: a tavaly őszi önkormányzati választás előtt két nappal három nagy értékű molinómat mindennemű tájékoztatás nélkül, önkényesen, fényes nappal leszedték az önkormányzat emberei és ismeretlen helyre vitték. Még aznap, kb. egy óra múlva feljelentést tettem a váci rendőrségen, hogy forró nyomon nyomozva szolgáltassák vissza jogos tulajdonomat. Először ki akartak hátrálni az ügy érdemi intézéséből értékre, s másra hivatkozva, majd miután panaszt tettem az ügyészségen és tanú meghallgatásokat kértem, újra indult a nyomozás.
Hat hónap múlva, 2015. április 10-én, múlt héten, rendőrségi határozatot kaptam. Ennek lényege, hogy a kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntető ügyben a Váci Polgármesteri Hivatal Közterület Felügyelet vezetőjétől lefoglalt 3 db. molinót kiadják a jogos tulajdonosnak.
Vajon hol voltak hat hónapig ezek a molinók?
Az önkormányzat garázsában!
Ki adott utasítást önkényes levételükre, valószínűleg hivatali hatalmával visszaélve?
Még nem tudom, de a nyomozás nem zárult le, és érdeklődéssel várom az eredményét.
Valamint azon kampányban ellenem elkövetett rongálások nyomozati folytatását is, melyeket tavaly októberben és novemberben határozattal függesztettek fel.


2. Hogy a törvényesség kérdése nem sokat jelent egyes közéleti szereplőknek, arra jó példa a Pető Tibor által jegyzett és Belák Gyula által is kezdeményezett előterjesztés, melyben új alapítvány létrehozását kezdeményezik a labdarúgó tehetségek támogatására, mert a Foci Suli alapítványról a következőket állapítják meg:
A kuratórium személyi összetétele 2012-ben megváltozott, és azóta nem az alapszabályban rögzített célokért és nem az egyesület segítésére használják fel a számlájukra befolyt forrásokat. Sőt, tevékenységük az egyesület lejáratására és ellehetetlenítésére irányult.
E súlyos megállapításokat a két politikailag igen hiteles ember Pető Tibor és Belák Gyula urak teszik.
Úgy vélem, hogy egy alapítványnál belülről a felügyelő bizottság,  kívülről pedig az ügyészség hivatott ezt hivatalosan megítélni. Ilyenről nem tudok, de sürgősen pótolni kellene, mert állampolgári kötelezettséget is mulasztanak, ha nem teszik. Ez különösen a közszereplő Pető Tibornál súlyos dolog. Arról nem is beszélve, hogy a leírtak szerint közel három éve tudták, akkor miért nem léptek fel a szerintük káros tevékenység ellen. Itt is komolyan hibáztak.


Úgy látom, hogy helyben is komoly figyelmeztetést kell adni a hatalomnak, hogy vagy a jogállami útra térnek, vagy menniük kell.


dr. Bóth János
önkormányzati képviselő


cimkék: váci baloldali frakcióváci mszp dr. Bóth János váci foci suli Pető Tibor Belák GyulaWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum