VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A karaván halad, de nem előre, hanem körbe-körbe. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2015.05.04. dr. Bóth János
Felvitel dátuma: 2015. május 4., hétfő

A karaván halad, de nem előre, hanem körbe-körbe 


1. Jó példája a címben foglaltaknak az április 23-i rendes testületi ülést követően hat napra rá összehívott rendkívüli ülés. Szerintem ez is értelmetlen volt, mint a korábbi rendkívüli ülések több mint 90%-a. Az első napirendnél a hat nappal előbbi zavart döntésüket korrigálta a jobboldal – májusban is újra lehetett volna tárgyalni. A második és a harmadik napirend valós, helyi lakossági közlekedési problémákkal foglalkozott, de ezeket hat nappal korábban, igaz ellenzéki előterjesztésre már meg lehetett volna oldani, de a szűklátókörű és hozzá nem értő jobboldali többség elvetette, nem figyelve a választók jogos igényeire. Majd amikor körmükre égett a saját hülyeségük, akkor gyorsan elővették. Gratulálok, régen volt szakmailag ilyen gyenge jobboldali többség. A negyedik napirend nem igényelt külön testületi összehívást, azt Fördős úr egymaga intézhette volna törvény szerint, utólagos tájékoztatással.


 Hát így is töltik az időt feleslegesen az önkormányzati képviselők, az önkormányzás lázas látszatát keltve, a választókat „boldogítva”.


2. A karavánvezetők tévútját jelzi, hogy Pető Tibor nem válaszolt az egy héttel korábban általam is feltett kérdésekre. 
Jelesül:
– Igaz-e Nagy Péter azon állítása, amely szerint úgy lett elnök 2013 novemberében Bodonyi Béla lemondásakor a Vác Városi Labdarúgó Egyesületben, hogy erre törvényesen az alapszabállyal megegyező módon a közgyűlés nem választotta meg?
– Igaz-e, hogy pár hónappal később – aláírásával hitelesítve – olyan alapszabály módosítást adott vagy adatott be a Budapest Környéki Törvényszékre, amely a szabálytalan „választási”eredményt utólag próbálta legitimálni?


Úgy látszik a válaszadás előli ismételt kitérés a politikai gyávaság megerősítése, és a gyanúsítás burkolt beismerése mellett az önkormányzati feladatellátás megtagadását is magával hozza. A korábban is idézett 91/2011.(III.17.) számú képviselő-testületi határozatban a testület delegálta Pető Tibort az egyesület elnökségébe, mely munkájáról az elmúlt három évben egyszer sem adott számot, csak a botrányok gyűltek azóta is: az egyesület életét  2005-2012 között vizsgáló rendőrségi nyomozás bűncselekmény hiányában lezárta az időszakot; a TAO-s pénzfelhasználás kapcsán tudomásom szerint most is folyik nyomozás; általam – az önkormányzat tisztessége miatt is –feltett mai kérdések nem először megválaszolatlanok Pető úr részéről; a mostani, április 23-i testületi ülésen előterjesztésében a Foci Suli Közhasznú Alapítványt a kuratóriumi elnök  szerint alaptalan vádakkal illette.


Ezek után, ha a testület hallgat delegáltjának viselt dolgairól, akkor cinkosává válik. Aki ebben nem kíván részt venni, annak májusban lehetőséget kell teremteni, hogy tisztázza viszonyát Pető úr magatartásával szemben.


3. Végezetül valami jó hírrel is zárjuk a sajtó tájékoztatót. 
Amikor még az önkormányzatunk karavánja előre haladt, mert 2010-ig tudtuk koncepcionálisan és a városfejlesztésben is hogy merre van az előre, a főépítészt PHILIPP FRIGYES-nek hívták. Egy nagy gondja volt vele a Fördős-rezsimnek: a szakértelem, melyet természetesen „bolsevik trükk”-nek tartottak és el is távolították 25 év sikeres főépítészi munka után a városházáról. Tavaly Philipp Frigyes úrnak is köszönhetően Vác HILD JÁNOS DÍJAS lett, és ennek megerősítésére az idén Ő is HILD DÍJAT kapott, az indoklás szerint a főépítészeti hálózat példaértékű vezetéséért és városrendezési tevékenységéért . Gratulálunk!


 dr. Bóth János
önkormányzati képviselő 


cimkék: váci baloldali frakcióváci mszp dr. Bóth János váci foci suli Pető Tibor Fördős Attila Philipp Frigyes Hild János díjWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum