VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2015.06.08. – zűr és zavar, itt is, ott is!
Felvitel dátuma: 2015. június 8., hétfő

NAPIREND NÉLKÜLI SZAVAZÁS! 


1. Kíváncsi vagyok, hogy a Kormányhivatal a megküldésre kerülő testületi jegyzőkönyvben ráakad-e arra a váci különlegességre, hogy a múltkori, májusi ülésen a 45. napirend után a 46. napirend helyett, napirend nélkül elkezdtünk szavazgatni egy korábban már lezárt napirendről. Sőt ezen az ülésen a már korábban elfogadott határozatot az intézményi delegáltakról ugyanazon az ülésen hatályon kívül is helyeztük.
Vajon miért?
Volt-e értelme az első szavazásnak?
Balkovics úr – s még néhányan – tudták-e, hogy milyen előterjesztésről szavaztunk?
Ugyanis Balkovics úr partizánakciója miatt – napirend hiányában is – Fördős úr újra kezdett szavaztatni! Értetlenkedésemre nem is válaszolt. Amikor zavarban van, ez a módi nála. A jegyző asszony minek ül mellette, ha ez az egyszerű ügy is meghaladja Fördős Attila levezető elnöki képességeit? Az Ügyrendi Bizottság megint dísznek volt csak! Gondoljunk bele, mit érthettek ebből a külső szemlélők? Vagy a testület presztizse már olyan mélyen van, hogy ilyenen már nem is csodálkoznak?


2. Volt ezen az ülésen más érdekesség is. Az egyik napirend az óvodás csoportok számáról szólt, hogy a csoportszám nem változik. Viszont olyan érdemi kérdéseket nem érintett, hogy ez létszámban mit jelent, a bölcsődei utánpótlás hogyan néz ki, a képviselők – mint döntéshozók – mire készüljenek? Mivel sem az előterjesztőtől, sem az illetékes bizottság elnökétől nem kaptam választ kérdéseimre, írásban igényeltem tájékoztatást. Megkaptam.


De más is tudomásomra jutott. Két és fél milliárdos országos pályázati lehetőség volt óvoda bővítésekre, fejlesztésekre. Mi is pályáztunk, de mint kiderült, nem nyertünk. Pedig lenne mit tenni számtalan óvodánknál, vagy csak ovi focipályákra, Pető-ketrecekre vagyunk képesek? Kismaros, Nagymaros, Göd és más környékbeli település nyert, hát ilyen harmatos a lobbi erőnk?


A kérdések azért is aktuálisak, mert most kerül a testület elé az óvodai  férőhely túllépések engedélyezése, és a pályázatokkal kapcsolatos felülvizsgálat.


Arra is kíváncsi az adófizető, hogy kik figyelik, készítik elő a pályázatokat, hogy ennyire gyengék vagyunk? Vagy itt is csak kifizetőhely van valakiknek, a teljesítmény nem érdekes. Érdeklődéssel várom a fejleményeket.


3. Ha kimegyünk a városháza épületéből, a szomszédos régi kórházhoz tartozik a pengefal mögötti bontási terület. Ezt a Tabán utcából lehet megközelíteni, s engedéllyel lehet itt parkolni, például a képviselőknek.


A városi ellenőrzési színvonalra jellemző, hogy június 5-én 8.30-kor ügyeim intézése közben érdekességként megszámoltam, hogy 29 parkoló gépkocsi közül 6 rendelkezett engedéllyel. Ezek után elképzelhető, hogy  milyen rend van a városban másutt. Hogy csak a rendszeres hétvégi főtéri balhékra, vagy a megszokássá váló közlekedési, parkolási káoszra utaljak.


dr. Bóth János
önkormányzati képviselő 


cimkék: dr. Bóth Jánosváci mszp sajtótájékoztató vácWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum