VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Válasz a sötétben bujkáló ellenforradalmárnak, aki még ahhoz is gyáva, hogy névvel jegyezzen egy sajtóközleményt Vác városának honlapján!
Felvitel dátuma: 2015. szeptember 28., hétfő

Válasz a sötétben bujkáló ellenforradalmárnak, aki még ahhoz is gyáva, hogy névvel jegyezzen egy sajtóközleményt Vác városának honlapján!


Válaszom mottója: Én téged féltelek városom!


Több mint egy hete kértem Vác város jegyzőjét, hogy adjon választ arra, ki írta, vagy íratta azt a sajtóközleményt, amelyben találni pontatlanságot és hazugságot is, illetve milyen intézkedéseket tett ezek helyreigazítására.


Azt olvastam ebben a közleményben, hogy az „Önkormányzat megdöbbent” azon, hogy Márton Roland, az MSZP országos elnökségi tagja sajtótájékoztatót mert tartani a városi televízió és más médiumok számára arról, hogy az MSZP kongresszusra készül, melynek egyik fő témája a magyar munkavállalók béremelésének lehetőségei.  Én ezt büszkén vállalom, és hiszek abban, hogy nem kamu rezsicsökkentésre, hanem magasabb bérekre van szükség a magyar emberek életszínvonalának érezhető javulása érdekében.


Ahogy azt is büszkén vállalom, hogy bátran, hangosan, és kezdeményezően álltam ki az emberek kérése mellett még márciusban azért, hogy az Telep utca értelmetlen egyirányúsítása megszűnjön, és újra két irányba lehessen közlekedni.  Mindezért aláírásokat gyűjtöttem, video- és fényképfelvételeket készítettem, előterjesztést írtam, rendkívüli bizottsági ülés összehívását kezdeményeztem.  Amikor sokadik próbálkozásomat is ellehetetlenítették, akkor hangos voltam és erélyes, de nem trágár. Amennyiben mégis megbántottam volna valakit, attól bocsánatot kérek, de végül győzött az igazság, és mindkét irányba használható a Telep utca!


A gyáva, nevét nem vállaló közlemény író szerint az én viselkedésem az igazi probléma ebben a városban. Szerintem pedig az, hogy elbuktuk a Duna-parti gát projektet, elbuktuk az óvoda bővítésre kiírt pályázatot, hogy a mai napig nem fejeződött be a közvilágítási projekt, nem nyertünk a járda- és útfelújítási pályázaton, hogy idén is elmaradt a Kosdi út- Deákvári fasor körforgalom megépítése, még mindig nincs átadott mélygarázsunk, hogy romokban a város költségvetése.


Szánalmas az a vezető, aki eltereli a problémákról a figyelmet, és nem megoldja. Aki feljelentget, kioktat, erőből politizál az értelmes párbeszéd és közös gondolkodás helyett.


Én továbbra is azon fogok dolgozni – ha kell halkan, ha kell hangosan –, hogy csináljunk közösen rendet ebben a városban.


Baráti üdvözlettel:  Kiss Zsolt


cimkék: váci mszpKiss ZsoltVácWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum