VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Kiss Zsolt: Legyen világosság! SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2015.10.05.
Felvitel dátuma: 2015. október 5., hétfő

Legyen világosság!


Több mint 2 éve hitegeti a városvezetés a váciakat, hogy korszerűsítik és kiépítik Vác városában a közvilágítást. 


A szó elszáll, a sötétség marad!


Több mint 80 millió Ft városi pénzből elindult a ledes lámpák felszerelése, melynek a nyár folyamán be kellett volna fejeződnie, de még mindig nem világít minden felszerelt lámpatest. 
Extra drágán, de nem extra minőségben sikerült a korszerűsítés.
Pető úr! Mikor fognak végre világítani ezek a lámpák? Mikor lesznek a felszerelt lámpatestek beállítva, hogy ne vakítsanak az emberek szemébe? Mikor lesznek a fák megnyírva, hogy a lámpatestek az utat és ne a fák koronáját világítsák meg?


Még a projekt indulásakor javasoltam, hogy a leszerelt lámpatestek kerüljenek felszerelésre azokon a területeken, melyeken nincs vagy nagyon hiányos a közvilágítás. Pető alpolgármester úr is csatlakozott a kezdeményezésemhez, támogatta ötletemet, majd a testület 10 millió Ft-ot szavazott meg a költségvetésben a kivitelezésre.
A pénz még mindig megvan. 400 db lámpatest várja a felszerelést, a tél és a folyamatos sötétség is itt van,  de a városvezetés csak tétlenkedik.


Pető úr! Adjon választ, hogy mi tart ennyi ideig néhány lámpatest felszerelésén? Amennyiben ez a projekt is meghaladja a képességeiket, úgy inkább adják át nekünk a lehetőséget, mi ezt is befejezzük.


                     A Fidesz kiárusítja a nemzeti földvagyont


– A kormány június elején szellőztette meg, hogy eladnák az állam tulajdonában lévő szántóföldek, gyümölcsösök és halastavak egy jó részét, vagy 380 ezer hektárt. Szeptemberben kiszivárogtak a javaslat részletei, majd a kormány pedig elfogadta azt a határozatot, amely szerint december végéig adják el az állami földeket.


 – Az, hogy a földeket 3 hektár fölött árveréssel akarják eladni, a tőkeerősebb licitálóknak kedvez, és hiába lehet valaki másnak elővásárlási joga a földre, ha nem tudja kifizetni a feltornászott árat.


– Várhatóan már ebben a hónapban kezdődhet a licitálás az állam által értékesítésre kiszemelt termőföldekre, és a liciteket idén december 31-ig kell befejezni. A kijelölt közel 30 ezer földrészletből befolyó mintegy 300 milliárd forintnyi bevétel a jövő nyárra realizálódhat leghamarabb, és annak a pénznek egy évvel a választások előtt biztosan meglesz „a költési terepe”.


– Ebben az ügyben sincs szó másról, mint egy újabb, vaskos fideszes lopási kísérletről. A termőföld átjátszása még fideszes mércével is kiemelkedő mértékű lopás lenne, a kormány az elmúlt 25 év legnagyobb gazemberségére készül.


– Hollandiában húsz évvel ezelőtt az összes földet államosították annak érdekében, hogy saját kezükben tartsák ezt a vagyont. A gazdák a földet akár száz évre is bérelhetik, és a bérleti jog öröklődhet, mert az állam csak így tudja saját kézben tartani azt a vagyont.


– Az MSZP-kormány nem hogy állami földet nem adott el, de tömegesen vásárolt, mégpedig rászoruló, idős emberektől, életjáradék fejében. Ezzel közel 40 ezer kisnyugdíjas megélhetését segítettük, miközben jelentősen növeltük az állami földterület nagyságát.


– Az MSZP továbbra is küzd a fideszes földeladás ellen, mert ez az elmúlt negyed század legnagyobb rablása. Amennyiben a Fidesz a saját oligarcháinak és strómanjainak ki meri árusítani a magyar földek jó részét, a kormányváltás után ezeket a területeket azonnal újra állami tulajdonba vesszük.


Kiss Zsolt


cimkék: váci mszpKiss ZsoltVácWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum