VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

2016.09.05-i sajtótájékoztató
Felvitel dátuma: 2016. szeptember 5., hétfő

Dr.Bóth János:


Beindul az őszi politikai szezon népszavazási kampánnyal, önkormányzati üléssel, s várakozással, hátha jobbra fordul a váciak sorsa: hat-hét év után tán működni fog a mélygarázs, a belvárosi közlekedési káosz enyhülni fog, nagyobb tisztaság és rend lesz a városban, nem hazudják folyamatosan szembe az embereket a városvezetők és szóba állnak a választópolgárral, ha már a törvény is előírja. A kommunális adójukért, a döbrögi sarcért nemcsak beváltatlan ígéreteket kapnak, hanem érzékelhető fejlesztést, és nem kell előre rettegni a nagy esőzések várható kártételei miatt.


Tisztelt Városvezetés!


Ezek a valós problémák, nem a Vácot szinte nem is érintő migránskérdés!


Az erről szóló kamu népszavazás azért túlmutat a hazug kérdésfeltevésen és a jogi következménynélküliségen.


Hányan mennek el, hogy szavaznak, tapasztalunk-e csalást, vagy erre való törekvést?


Ez a választópolgár helyben kialakult hangulatától, a városvezetés tevékenységétől is függ. Visszautalnék a bevezető gondolatokra. De vegyünk egy még konkrétabb ügyet.


Tavaly év végén a külterületen élőket újabb csapás érte. Megkérdezésük nélkül idiótábbnál idiótább utcanevek rájuk kényszerítésével hergelték őket. Majd nem közölték velük, hogy mi az új lakcímük. Volt, aki más jellegű ügyei kapcsán megtudta, volt, aki ma sem tudja. Új utcanevek nincsenek kitéve, házszámokról nem is beszélve, pedig ez kötelező önkormányzati feladat. De itt a választás, ki kell értesíteni a választópolgárokat. Mit gondolnak milyen címre mentek az értesítők?
A régire. A konkrét példát itt mutatom be (két dokumentum ismertetése).
Milyen cím lesz a szavazási címjegyzékben? Ha törvényes, akkor az új cím. Mi van a személyes dokumentumokban. Vagy az új, vagy a régi.


Hát így is lehet kedvet csinálni a népszavazáshoz kedves „mintaönkormányzat”.


Aki normális és utálja a gyűlöletkeltést és birka módra nem veszi be Orbán úr maszlagjait, az vagy nem megy el szavazni, otthon marad és így Európára szavaz, vagy ha cselekvési kényszert érez, akkor két X-szel érvénytelenül szavaz. Az MSZP ezt ajánlja a választópolgároknak. S ígéri, hogy ott lesz a helyi demokratikus ellenzékkel és civilekkel együttműködve minden váci szavazókörben, a tisztességes szavazás feltételeinek biztosítása érdekében. Reméljük, a deákvári érvénytelen szavazásra igyekvőket pedig nem fogja egyetlen nagy kutya kóbor ebe sem megakadályozni a szavazó kör felé jövet-­menet a szabad mozgásában.


Azt a kutyafáját!


Október 2. Népszavazás!
Értelmetlen kérdésre, értelmetlen válasz


A népszavazás nem más, mint az országban, a városokban, falvakban meglévő valós problémákról történő figyelemelterelés.


Valós probléma a bizonytalan iskolakezdés, az oktatás újbóli átszervezése, a szakképzés szétzilálása.


Valós probléma a kórházak felszerelés- és gyógyszerhiánya, a várólisták bővülése, az adósságállomány rendezetlensége.


Valós probléma a városban a parkolási gondok állandósulása, az utak rossz állapota, a közvilágítás hiányosságai, és a rengeteg ember életét megkeserítő parlagfű burjánzása.


Migránskérdés nincs a városban!


A valós problémákról, az embereket érdeklő kérdésekről viszont nem kezdeményezett népszavazást a városvezetés. Nem kérdezte meg az embereket a kommunális adó duplájára emelésről, a helyi szemétszállítás problémáiról, az utak rossz állapotáról.


Kérem a váciakat, ne dőljenek be a gyűlöletkeltés és figyelemelterelés Fideszes technikáinak, és távolmaradásukkal is üzenjenek a Kormánynak, a helyi városvezetésnek, hogy inkább kormányozzanak, a valós problémák megoldásával foglalkozzanak.


Ugyanezt kérem a választókerületünk 34 településének polgáraitól is, és kérem segítségüket, hogy jelentkezzenek nálunk a szavazókörökbe megfigyelőknek. Ne engedjük, hogy a Fidesz elcsalja a népszavazást, legyen minden szavazókörben olyan ember, aki nem a rendszer kiszolgálója.


A szavazás tisztaságának érdekében a demokratikus pártok együttműködnek, a kampányban, a szavazókörökben, delegáltakat viszont csak az MSZP, mint az egyetlen parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki párt állíthat.


Kiss Zsolt
önkormányzati képviselő
választókerületi elnök


cimkék: váci mszpKiss ZsoltVácváci képviselő-testületdr. Bóth János népszavazás Krauze IstvánWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum