VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

dr. Bóth János Sajtótájékoztatója 2016.09.26.
Felvitel dátuma: 2016. szeptember 26., hétfő

Mikor kell szórni a helyi közpénzt?
Mikor csőd közelben vagyunk. Úgy látszik ez az egyes számú döbrögi parancs.


A túléléshez hazudj folyamatosan, különben politikai hullák leszünk. Ez a második döbrögi parancs.


Nézzük, hogy a váci döbrögi-rendszer ezeket az ukázokat, hogyan teljesítette a 2016. szeptember 22-i  képviselő-testületi ülésen, és a megelőző, felkészítő időszakban:


– A helyi adók befizetése előtt „még az önkormányzati padlást is le kellett söpörni”, hogy a béreket ki tudják fizetni. A város normális üzemeltetése így se, úgy se ment, hisz a Holdingnál volt 147 millió lejárt számla, az önkormányzati intézményeknél 159 millió Ft -ot is már ki kellett volna fizetni. A Holdingon belül csak a Hulladékgazdálkodási Kft.-nél 160 millió Ft a lejárt tartozás. Ingatlan bevételnél 710 milliós bevételt vizionáltak, de legjobb esetben is csak 95 millió Ft jöhet össze. A helyi adó bevételek sem az elvártaknak megfelelően alakultak, a város tervezett bevételeinek kb.10%-a hiányzik, ez 600 millió Ft feletti hiányt mutat.


– Mit tesznek ekkor?


306 milliós kormányzati koldulásba kezdtek, ún. ÖNHIKI formájában, melyet még 100%-ban sosem kapott meg a város. Hasonló nagyságrendű fejlesztési hitelt is megszavaztak, elindítva egy újabb és más típusú eladósodási hullámot.


S hogy a fentiek komolyságát hiteltelenítsék, kiderült, hogy ilyen pénzügyi helyzet mellett nyáron  Fördős úr  Japánba, Finnországba, Szlovákiába és Csehországba is küldött delegációt, összesen 30 főt, az önkormányzat költségén.


Fokozva a felelőtlen pénzszórást, megszavaztak a Holdingnak felmondó dr. Tar Györgynek  egy négy millió Ft-os lelépést, ami már a hűtlen kezelés gyanúját is felveti.


S hab a tortán, hogy Vác helyet adott a Magyar Páneurópai  Únió  konferenciájának  szeptember 9-11  között a váci Művelődési Központban, ahol ugyan negyed ház volt, de több száz adag ételt a város fizetett. A már említett jelentős kiadás mellé még 300 ezer Ft-os kiadvány költséget is megszavaztak, hogy szeptember 30-ig 20.000 példányban az októberi kamu népszavazást önkormányzati pénzből is támogassák az országosan kidobott milliárdok mellett.


Szóval az első döbrögi parancs teljesült a városi közpénzek kárára, a váci polgárok hátrányára.  Ugyanis a város működtetése sínyli meg mindezt.


S hogy állunk az életmentő hazugságaikkal?


Itt a legjobb esetben nem válaszolnak, mert még nem készült el a valótlanságra, a mellébeszélésre  épülő válasz.


 Ismét mesét hallottunk a Kosdi úti körforgalom megvalósításáról, a beláthatatlan időre elkészülő, valóban nem tudható költségű Kommendáns  Hivatal lakásairól. 


Ma már nem kamuzza Pető úr, hogy év végére kész lesz a mobilgát, hiszen az elmúlt hat év alatt is képtelen volt érdemben menedzselni. Ez az Ő mélygarázsa.


 Ő is Fördőssel  együtt  megvalósult negyvenmilliárdos városi fejlesztésekről hablatyol, csak a valóságról árulkodó konkrétumokat tartja – nem véletlenül – titokban.


Csak hát a népi igazság szerint, előbb lehet utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát. A deákvári kis kutya faló kóbor ebről nem is beszélve.


dr. Bóth János


cimkék: váci mszpdr. Bóth János Fördős Attila váci önkormányzat képviselő-testület VácPető TiborWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum