VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Krauze István: Egy csónakban evezünk, lapátok nélkül – Sajtótájékoztató 2016.10.21.
Felvitel dátuma: 2016. október 21., péntek

Egy csónakban evezünk, lapátok nélkül


Van egy régi mondás a váciak között, mely szerint: „a hülyék a túlsó parton ülnek egy csónakban, evezőlapát nélkül”.


A tegnapi napon egy kicsit ez a közmondás jutott az eszembe, amikor kérdésemet feltettem az újdonsült Holdingvezérnek. Lényege az volt, hogy a Városfejlesztő Kft.-nek cégjegyzékbeli nyilvántartásához a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy bejegyzést tett, mely szerint 2016.09.27-től – vélhetően tartozás miatt – végrehajtási eljárást kezdeményezett.


Kérdésemre Benyó Balázs ügyvezető igazgató úr röviden csak annyit válaszolt, hogy a végrehajtási eljárásról csupán 2 nappal korábban értesültek, – egy téves inkasszóról volt szó, melyet nem a Városfejlesztési Kft.-nek címeztek–, így hát intézkedtek a levételről, ez a mai nappal meg is történt. A mellette ülő mosolygós szőke hölgy, aki mellesleg a Holding főkönyvelője, sűrű bólogatásokkal igazolta mindezt.


Miután szeretem a közmondásokat, minderről egy angol közmondás jutott eszembe, mely szerint: „a villamos alól kiszűrődő kacaj sohasem őszinte”.


Több évtizedes számviteli tapasztalatom szerint a NAV, vagy közismertebben APEH, önhatalmúlag, az adózó kiértesítése nélkül olyan jellegű cégbírósági bejegyzést nem kezdeményezhet, melyet határidőn belül az adózóval nem egyeztetett. Ennek megfelelően is enyhén furcsa, hogy szeptember 27-én felkerül a honlapra egy olyan bejegyzés, melyről az érintett csak október 18-án értesül. Legalábbis az ügyvezető igazgató úr szerint.


A másik felvetés, igazgató úr állítása alapján: „az üggyel kapcsolatban intézkedtünk, a téves inkasszó miatt a végrehajtási eljárást törölték.”


Miután városi képviselőként nem szoktam felkészületlenül elmenni a testületi-ülésekre, így közvetlenül az ülés előtt ellenőriztem a honlapot. A NAV bejegyzése továbbra is fennáll! Aki nem hiszi, menjen fel az e-cegjegyzek.hu hivatalos oldalára, most is megláthatja.


Ezt a cégkivonatot a mai napon nyomtattam ki, szerintem egyértelmű!


Krauze István


cimkék: vác váci képvisel-testület Krauze IstvánWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum