VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Az MSZP is leadta jelöltjei kopogtatócéduláit
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 1., szerda
Dr. Bóth János jelenlegi polgármester, a Magyar Szocialista Párt színeiben Vácott ismét induló polgármester-jelölt az augusztus 27-én megtartott tájékoztatója során tudatta a helyi választókkal, hogy mind a tíz egyéni választókörzetben rajthoz állhatnak jelöltjeik az októberi megmérettetésen. A képviselő-jelöltek az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvénynél jelentősen többet adtak le. Nem különben a polgármester-aspiráns esetében. Dr. Bóth János elmondta: a kopogtatószelvények gyűjtését folytatják aktivistáik, de ennek már csupán az a célja, hogy így személyes kapcsolatba léphessenek a választópolgárokkal a jelöltek és a szimpatizánsok, így közvetlenül hívhatják fel a párt képviselő-jelöltjeinek a figyelmét választók az aktuális, megoldásra váró problémákra, feladatokra. S persze megismerhetik a jelöltek elképzeléseit is a választásra jogosult lakosok. Az aktivisták nem csak “házhoz mennek” hanem kitelepülnek a város közterületeire is a kampány során.

A baloldali polgámester-aspiráns bemutatta a sajtó képviselőinek a helyi választási bizottság határozatát, mely igazolja, hogy dr. Bóth János és csapata hivatalosan is jelöltek lettek. A gyűjtésről szólva elmondta a jelölt, hogy a vártnál egyszerűbben sikerült a kopogtató cédulák összeszedése és a szükséges mennyiségtől jóval többet juttattak el mindannyian a választási bizottsághoz. Nemcsak Vácon, hanem megyei szinten is hamar sikerült elérni, hogy listát állíthasson a párt. Ehhez tízezer ajánlószelvény leadása volt szükséges és keddre ez is teljesült.
A szocialisták polgármester-jelöltje azt is elmondta, hogy van kész választási programja, mint ahogy volt 2002-ben és 2006-ban is. A választókhoz ezt szeptemberben juttatják el jelezve ezáltal, hogy a szocialistáknak vannak tervei a város jövőjét illetően.
Forrás: Vác-online


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne alkalmazza az önkormányzat az új túlóraszabályokat!
A Fővárosi Közgyűlésben képviselettel rendelkező ellenzéki pártok szerdán közösen kezdeményezték, hogy az önkormányzat ne alkalmazza a munka törvénykönyve túlórával kapcsolatos, általuk rabszolgatörvénynek minősített módosításait.

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum