VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Az MSZP is leadta jelöltjei kopogtatócéduláit
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 1., szerda
Dr. Bóth János jelenlegi polgármester, a Magyar Szocialista Párt színeiben Vácott ismét induló polgármester-jelölt az augusztus 27-én megtartott tájékoztatója során tudatta a helyi választókkal, hogy mind a tíz egyéni választókörzetben rajthoz állhatnak jelöltjeik az októberi megmérettetésen. A képviselő-jelöltek az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvénynél jelentősen többet adtak le. Nem különben a polgármester-aspiráns esetében. Dr. Bóth János elmondta: a kopogtatószelvények gyűjtését folytatják aktivistáik, de ennek már csupán az a célja, hogy így személyes kapcsolatba léphessenek a választópolgárokkal a jelöltek és a szimpatizánsok, így közvetlenül hívhatják fel a párt képviselő-jelöltjeinek a figyelmét választók az aktuális, megoldásra váró problémákra, feladatokra. S persze megismerhetik a jelöltek elképzeléseit is a választásra jogosult lakosok. Az aktivisták nem csak “házhoz mennek” hanem kitelepülnek a város közterületeire is a kampány során.

A baloldali polgámester-aspiráns bemutatta a sajtó képviselőinek a helyi választási bizottság határozatát, mely igazolja, hogy dr. Bóth János és csapata hivatalosan is jelöltek lettek. A gyűjtésről szólva elmondta a jelölt, hogy a vártnál egyszerűbben sikerült a kopogtató cédulák összeszedése és a szükséges mennyiségtől jóval többet juttattak el mindannyian a választási bizottsághoz. Nemcsak Vácon, hanem megyei szinten is hamar sikerült elérni, hogy listát állíthasson a párt. Ehhez tízezer ajánlószelvény leadása volt szükséges és keddre ez is teljesült.
A szocialisták polgármester-jelöltje azt is elmondta, hogy van kész választási programja, mint ahogy volt 2002-ben és 2006-ban is. A választókhoz ezt szeptemberben juttatják el jelezve ezáltal, hogy a szocialistáknak vannak tervei a város jövőjét illetően.
Forrás: Vác-online


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Polték nyomoznak az Orbán-család csalássorozatának az ügyében
Az első hírek arról szóltak, hogy Orbán Viktor vejének a cége 2011-2015 között csalással jutott uniós forrásokhoz, ezért 12 milliárd forint visszahívására tett javaslatot az Európai Csalás Elleni Hivatal. Polték ma azt közölték, hogy az ügyészségi vizsgálat 2009-2014 közötti időszakról szól, három pályázatot érint és már 13 milliárdos visszafizetésről szólnak a hírek.

A kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum