VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- KÖZMEGHALLGATÁS JÚLIUS 14-ÉN 17 ÓRÁTÓL A VÁROSHÁZÁN
2016. július 12., kedd
- BALOLDALI.HU HÍRLEVÉL 2016. JÚNIUS 27.
2016. június 29., szerda
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- Összefoglaló a 2016. június 15-i testületi ülésről – A mindenhez értő „illetékes” alpolgármester; Akadémia és zöldhulladék a laktanyában
2016. június 17., péntek
- Vendégünk volt Kunhalmi Ágnes és Molnár Gyula (fotók)
2016. május 25., szerda
HÍREK

A helyzet fokozódik a váci önkormányzatnál, négy-öt hónap után már sem jegyzőnk, sem aljegyzőnk nincs!
Felvitel dátuma: 2011. február 28., hétfő
(Ki adja nevét ezekhez a Fördős-féle ámokfutásokhoz?)

Eredetileg csak az MSZP frakció sajtótájékoztatójának a lényegét szerettem volna megosztani olvasóinkkal, mely a február 24-i városvezetői nyilatkozatokra reagált volna, de az élet ezt meghaladta.

A városvezetői sajtótájékoztatóról, mely előhangolása lett sajnos a későbbi durva önkormányzati valóságnak: Fördős úr február 24-én azt nyilatkozta, hogy rendszeressé teszik a sajtótájékoztatókat. Ezt üdvözöljük, ha nem csak a lázas semmittevés álcázását szolgáló kommunikációs célt szolgálja. Eddigi munkánk elismerése is, hogy végre szóba áll a városvezetés az emberekkel!

A költségvetésről azt mondta, hogy önmagában elfogadása eredmény, ami így igen alacsonyra teszi a lécet. A másik bejelentése, hogy a „fedezethiány pedig kezelésre került”, ami nem igaz, sőt a megyei intézmények esetleges visszavétele ezt még tovább rontaná, amiről elindult egy felelőtlen városvezetői gondolkodás.
Vajon milyen tudatmódosító szerek hatnak ilyenkor? Cezarománia, vagy más?

A bevételnövelés ipartelepítési megoldásával egyetértek, de ez csak néhány év múlva hat, és az eddigi tárgyalásokról szóló információk konkrétumok nélkül csak üres kommunikációnak hatnak, ami elég unalmas.

A kiadáscsökkentésről szóló zavaros nyilatkozatok igen ellentmondásosak: racionalizálásról vizionál
Fördős úr, közben változatlan létszámot terveznek a hivatalban, ugyanakkor szakembereket rúgnak ki sorozatban. Miközben az intézményeknél mindenütt csökkentették a felhasználható bérkeretet, a hivatalban a testületből kiesett Miskeinét foglalkoztatják és személyi titkárt is alkalmaz Fördős úr – a rendszerváltást követően egyedülállóan. Ez utóbbi azt valószínűsíti, hogy egyedül képtelen ellátni városvezetői feladatát, és ez is kell ahhoz, hogy városvezetőnek tűnjön.
Hogy csinálta ezt egyedül Bartos Ferenc, Lábai László és dr. Bóth János?

És csodálkozunk, hogy ezek, és számtalan más szabálytalanság után menekülnek a törvény emberei, s március közepétől nincs sem jegyző, sem aljegyző?
Végül is egy hatalommániákusnak csak kolonc a törvényesség!
Csak akadályozzák a bunkokrácia szabad kiépítését.
Én sem járatnám le magam az ilyen helyzetet létrehozó vezetéssel!

A sajtótájékoztatón elmondottakból az is kiderült, hogy Fördős úr vigyáz arra, hogy Pető úrnak ne igen legyen sikerélménye.
A Fő utca – Főtér program szabálytalansági eljárásával kapcsolatban jelezném, hogy dr. Kármán Ferenc 2009-es csapatában a problémás szakterület érintettje Fördős embere, Kiss István volt, itt lehet tovább kutakodni.
Mokánszky úr nyilatkozataival úgy megvédi főnökét, hogy az felér egy intellektuális támadással: csúsztat, valótlant állít, mellébeszél.
Konkrétan: Valóban nem írtam alá a Remondisszal egy újabb szerződést 2010-re, mert nem volt testületi felhatalmazásom, és előnytelen lett volna a városra nézve. Ugyanezt törvénytelen módon megtette Fördős Attila, valószínűleg Mokánszky támogatásával. Utóbbi úr egy büntetésről is regél, amit egy Kft/!/ szab ki, de a bölcs Fördős főnök egy levéllel elintéz. Hogyan lett az a „büntetés” betervezve a költségvetésbe, ami a Remondis sara? Netán némi hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet? Mokánszky úr, jobb lenne a zakógombolásnál maradni!

A legújabb hírek szerint iskolavárosunk Oktatási és Művelődési Osztályán talán csak a titkárnő maradt.
Minek ide szakember? Az bolsevik trükk. Tudják ezt a MIÉP volt helyi vezetői: Fördős és Mokánszky.
Van még néhány szakember, előbb-utóbb ők is sorra kerülnek.
Szegény városunk,...
dr. Bóth János

cimkék: Dr. Bóth János váci önkormányzat vác költségvetése Fördős Attila Miskeiné Bartos ferenc Lábai LászlóPető Tibor váci Fő utca-FőtérDr. Kármán Ferenc Mokánszky ZoltánRemondiszKiss Istvánváci MIÉP


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Viola utca: ez a rendszer maga!
Szokás szerint nagyszerű eredményként próbálja tálalni a miskolci polgármesteri hivatal azt, amibe normális országokban egy komplett városvezetés bukna bele. Mert a botrányos Viola utcai ügyben nem arról van szó, hogy egy rossz önkormányzati utat újított fel valaki saját pénzen, hanem arról, hogy az önkormányzat engedett elbontani egy mindenki által használt lépcsősort csak azért, hogy egy városi cégvezető apja egészen a saját kacsalábon forgó palotájáig autókázhasson.

A lebutított szakképzés növeli a munkaerőhiányt
A kormány lebutított szakképzési rendszere miatt növekszik folyamatosan a magyarországi munkaerőhiány.

Jön az ősz, jön az újabb adóemelés?
Újabb adóemelésre készül a Fidesz-kormány, ősztől olyan adózást vezetnek be az üzemanyagoknál, amellyel az autósok mindenképpen rosszul járnak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum